Ring og få et godt tilbud på 20 31 88 30

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 0 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Profil

Vi leverer isolering, der er langtidsholdbar og god til prisen!

Hos KM Afrensning ApS i Vojens kan du komme det dårlige indeklima og de høje varmeregninger til livs. Vi er et kvalitetsbevidst isoleringsfirma, der udfører holdbart kvalitetsarbejde til kunder i hele Sønderjylland, koncentreret i Haderslev og omegn.

Vi har specialiseret os i isolering med Papiruld og kører bl.a. i Kolding, Haderslev og Christiansfeld. Vi tilbyder alle former for isolering:

  • Udvendig isolering
  • Isolering samt efterisolering af ydervæg
  • Indblæsning af isolering

​Hulmursisolering betaler sig

Papiruld og loftsisolering giver dig masser af konkrete fordele:

  • ​Forbedret indeklima
  • Forbedret energimærkning
  • Øget værdistigning
  • Øget salgsværdi

​Hulmursisolering kræver ikke de store indgreb. Vi borer et 20 millimeter hul i fugen for at få adgang til hulmuren. Kvadratmeterprisen er 110 kroner inkl. moms ved anvendelse af EPS Artic, så pengene er hurtigt tjent ind igen.

​Faste, lave priser og god service siden 2003

Vi sætter vi en ære i at levere godt håndværk til en rimelig pris. Vi tilbyder nogle af landets bedste priser på hulmursisolering og vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller service, men yder vores bedste for at levere et tilfredsstilende resultat for alle vores kunder.

​Firmaet blev stiftet af Kim Mikkelsen i 2003, og vi er specialister i hulmursisolering, afrensning og tagvask. Kim har mange års erfaring i branchen, og han bruger kun professionelle fagfolk, der ved, hvad de har med at gøre. Faglighed og punktlighed er nøgleord i vores virksomhed, og vi er altid omhyggelige og pligtopfyldende.

Hvad koster hulmursisolering?

Isolering giver dig og din familie et bedre indeklima samt stor besparelse på varmeregningen. Det er en investering, som ikke bare er til gavn. Den forhøjer også værdien af dit hus.

​Vil du høre mere  eller modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefonnummer 20 31 88 30 eller e-mail lorens@kmafrensning.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!